...
pdf
 
Inapoi la privire de ansamblu

This product is listed in these product groups:

 

GASKET SET COMPLETE
.

Dichtungssatz komplett Athena
Cod
779.32.27
Produs:
GASKET SET COMPLETE
.
Retail price:
-
Adauga in cos:
Retail price:
-

Description


This is an automatic translation. Click here for the original text in German

 

Set complet de garnituri Athena

 

Athena, companie internațională înființată în 1973, dezvoltă și produce sigilii, piese de schimb tehnice și componente metalice pentru sectorul industrial și al motocicletelor în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate UNI EN ISO 9001, 9002, 14001 și UNI ISO / TS 16949.

 

În lumea off-road, piscina Athena de ingineri și tehnicieni dezvoltă noi linii de produse în colaborare cu cele mai importante echipe internaționale de la MXGP și AMA Supercross.

 

Produsele Athena sunt supuse unor verificări de calitate riguroase pentru a garanta clienților standarde ridicate în termeni de performanță, competitivitate și fiabilitate.

 

Athena oferă cea mai mare selecție de sigilii de înlocuire și seturi de sigilii disponibile pe piață și are o experiență de peste 40 de ani în industrie. Seturile de etanșare Athena se bazează pe un know-how aprofundat, o dezvoltare tehnologică continuă, realizată de echipa internă de ingineri și designeri și o producție care este orientată strict pe parametrii ceruți de OEM-uri.

 

 


Fits to: