...
Door gebruik te maken van deze website gaat u ermee akkoord dat deze site gebruik kan maken van cookies.
Oké, ik accepteer dat

U bevindt zich hier: info


Herroepingsrecht


Terug

Voor informatie over bestellen klikt u hier.


 


Bolski BV / Bolski Bike Parts / MotoMike.nl
Eigenaar / Owner: Jaap  Wesselius
KvK nummer  / Chamber of Commerce Nr 68931328
Concordiastraat  75
1951AS Velsen Noord
tel: 0251-769083
Nederland / the Netherlands
BTW / VAT Nr: NL857653416B01
 


email 


We handelen alles het liefst via de mail af, dat geeft de minste kans op fouten. Maar bellen is ook gewoon mogelijk.


Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. Buiten deze tijden in overleg.


 


Bankgegevens


IBAN: NL59 KNAB 0256 3647 02
Bank: Rabobank Nederland
BIC / SWIFT: KNABNL2H
Begunstigde / Name account holder: Bolski BV
Adres / Address: Concordiastraat 75
Postcode en plaats / Zip code and place: 1951AS Velsen Noord
Land / Country: Nederland


 Vermeld bij betalingen svp altijd het bestelnummer.


 


 


 

Bedrijfshistorie
Jaap sleutelt al van kinds af aan aan brommers en motoren. Vaak kocht hij oude of verwaarloosde motoren en knapte ze weer op. Na een tijdje rijden begon het weer te kriebelen en kocht hij weer wat anders. De XT en TT 500 en 600 modellen van Yamaha zijn bij hem favoriet (offroad rijden is een grote hobby van hem) en daar heeft hij er meerdere van.

Zijn behoefte aan onderdelen zoals banden, accu's, kettingsets, uitlaten, remblokken, remschijven, koppelingsplaten was dus altijd best wel groot. Om alles een beetje betaalbaar te houden was hij altijd al op zoek naar onderdelen van goede kwaliteit, maar wel voor een redelijke prijs. Zodoende bouwde hij langzaam maar zeker een netwerk van goede en betrouwbare leveranciers op. Vrienden en kennissen wisten hem ook te vinden en zo kan het gebeuren dat je langzaam maar zeker onderdelen-leverancier wordt. Hij verkoop alleen maar merken en onderdelen waar hij zelf achter staat.

De naam Bolski heeft niets met Polen of Rusland te maken. Die vraag komt regelmatig voorbij. Het is een bijnaam die vrienden hem gegeven hebben en die is blijven hangen. Op sommige internetfora is hij uitsluitend onder die naam bekend.

Na vele jaren van handel in vooral gebruikte onderdelen is hij in 2011, midden in de crisis, toen de ene na de andere motorzaak omviel, naar de Kamer van Koophandel gegaan en toen werd het steeds drukker. Eerst in de eigen garagebox, enkele maanden later 2 boxen erbij gehuurd, maar het bleef groeien.

In juni 2013 betrokken ze een magazijn van ruim 400 m3. Dat zou voorlopig genoeg moeten zijn! Echter, in de winter van 2013/2014 bleek dit al weer te klein en zijn ze gaan zoeken naar iets veel groters. Dat vonden ze 2 km verderop. Niet meer in Beverwijk maar in Velsen Noord, met zicht op de scheepvaart in het Noordzeekanaal. Maar liefst 2200 m3, hier moeten ze toch voorlopig mee uit de voeten kunnen. Ze kunnen nóg meer op voorraad houden waardoor ze sneller kunnen leveren.

Wie is wie?
Carla
Carla is de stille werker op de achtergrond. Ze doet vervelende uitzoek-klusjes, zorgt dat de rekeningen netjes op tijd betaald worden. Ze houdt de advertenties bij en doet de administratie.

Iris en Liza
Springen wel eens bij, inpakken en opruimen als het druk is. Bestellingen afleveren in de omgeving. In het dagelijke leven studeren ze nog.

Stan
Studeert iets heel moeilijks in Delft. Werkt achter de schermen aan de webshop. Klanten zullen niet direct met Stan te maken hebben. Maar Stan zorgt er wel voor dat alle producten correct in de webshop komen.

Jaap
Houdt zich bezig met het afhandelen van vragen van klanten, en contact met leveranciers. Rijdt motor vanaf zijn 15e. Weet uit zijn hoofd waar alles ligt maar zonder leesbril kan hij het toch niet vinden.

Terug