MTS Isernhagen
Torsten Fischer
Werlohweg 4
30916 Isernhagen
...
pdf
 
Terug naar overzicht

Dit artikel hoort bij de volgende produktgroepen:

 

Klepseal (Klephoed) Athena
Per 1 Stuk

Ventilschaftdichtung Athena Inhalt 1 Stück
JM-Nr.:
734.37.11
Product:
Klepseal (Klephoed) Athena
Per 1 Stuk
Verkoopprijs:
-
Toevoegen aan winkelmandje:

Beschrijving van de


Deze tekst is door Google vertaald vanuit het Duits. Kromme vertaling? Klik hier voor de originele tekst in het Duits.

Klepsteelkeerring Athena

 

Athena, een internationaal bedrijf opgericht in 1973, ontwikkelt en produceert afdichtingen, technische reserveonderdelen en metalen componenten voor de industriële en motorfietssector volgens de hoogste kwaliteitsnormen UNI EN ISO 9001, 9002, 14001 en UNI ISO / TS 16949.

 

In de offroad-wereld ontwikkelt de Athena-pool van ingenieurs en technici nieuwe productlijnen in samenwerking met de belangrijkste internationale teams van MXGP en AMA Supercross.

 

Athena-producten worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles om klanten hoge normen te garanderen op het gebied van prestaties, concurrentievermogen en betrouwbaarheid.

 

Athena biedt de grootste selectie vervangende afdichtingen en pakkingsets op de markt en heeft meer dan 40 jaar industriële ervaring. De Athena-afdichtingskits zijn gebaseerd op diepgaande knowhow, voortdurende technologische ontwikkeling, die wordt gerealiseerd door het interne team van ingenieurs en ontwerpers, en een productie die strikt is afgestemd op de parameters die door de OEM's worden vereist.


voertuigen